BLOC TANCAT - OBERT PER A CONSULTES

Aquest moment havia d'arribar algun dia. Aquesta és l'última entrada d'aquest bloc que va néixer el 6 de juny de 2008 com un bloc més de la comunitat Catalunya. Ja fa temps que no es publica cap notícia i, tot això és culpa per la manca de temps. Tot i així, no ens despedim amb les mans buides. Us deixo la meva última creació. Es tracta d'un videojoc per iPhone (fruit del Treball de Recerca) i us el podeu descarregar gratuïment per l'App Store. El joc té uns petits bugs que s'aniran corregint en futures actualitzacions.


El twitter d'iPhone Catalunya passa a ser personal, el qual em podeu seguir a @aldevet. Allà seguiré penjant algunes notícies sobre l'iPhone i podeu preguntar-me qualsevol tipus de dubte que tingueu sobre el món d'Apple.

Finalment vull agrair a tots els col·laboradors d'aquest bloc i que m'han ajudat moltíssim, sobretot en tucs, en Gerard Hugas i en binic.

De moment deixaré el bloc i el fòrum obert per consultes fins que arribi l'expiració del domini. Gràcies a tothom que ha anat seguint aquest bloc!

0 comentaris

Publica un comentari a l'entrada

Seguiments

Lectors

Comunitat Catalunya

PC Catalunya Música Catalunya Nokia Catalunya

Seguidors

Traducció - Translate