BLOC TANCAT - OBERT PER A CONSULTES

Com molts de vosaltres ja ens heu fet saber, el Dev-Team ha llançat una nova versió de Redsn0w, concretament la 0.9.6b4, capaç de fer el jailbreak als dispositius amb IOS 4.2.1, l'última versió del sistema operatiu mòbil de apple llançada ahir mateix.

És important recalcar que aquesta eina només serveix per fer el jailbreak i que aquells usuaris que vulgueu alliberar el vostre telèfon haureu d'esperar al llançament de Ultrasn0w, probablement aquesta mateixa setmana, així que sota cap concepte actualitzeu el vostre iPhone si voleu tenir alguna possibilitat en breu . Redsn0w 0.9.6b4 inclou també l'última versió de Cydia, completament operativa sota IOS 4.2, i com de costum està disponible per a descàrrega en Mac (mirror) i Windows (mirror).

Lamentablement, de moment el exploit utilitzat (el mateix descobert i utilitzat per Geohot en Limera1n) només permet l'ús del Jailbreak untethered (sense molèsties, anem) amb l'iPhone 3G, alguns models antics del 3GS i l'iPhone touch 2G, mentre que en els altres, incloent l'iPhone 4 i el iPad, necessitem connectar el dispositiu a un equip cada vegada que el apaguem o el reiniciem per poder utilitzar les aplicacions que requereixin Jailbreak a través de la tercera opció de Redsn0w: "Just boot tethered right now ".

Llegeix les instruccions a continuació.


Com realitzar-lo?

1. Després de descarregar l'última versió de Redsn0w des dels enllaços facilitats més amunt o des de la pròpia web de l'Dev-Team, descarreguem l'actualització de IOS 4.2.1 a través d'iTunes.
2. Actualitzem l'iPhone, iPod touch o iPad com faríem normalment des d'iTunes.
3. Apaguem el nostre dispositiu sense desconnectar l'equip.
4. Executem Redsn0w i seleccionem el firmware de IOS 4.2.1 que trobareu dins de Llibreria / iTunes / iPhone Software Updates (o similar, depenent del vostre dispositiu) a la vostra carpeta d'usuari. En el cas de l'iPhone 4, l'arxiu hauria d'anomenar iPhone3, 1_4.2.1_8C148_Restore.ipsw
5. Premem següent i seguim les instruccions donades per accedir a la manera DFU (ja sabeu, mantenir el botó d'encesa durant uns segons, després mantenint premut, premeu el botó Home per finalment deixar anar el d'encesa segons després).

I llest, ja teniu el vostre IOS 4.2.1 amb Jailbreak i Cydia!

0 comentaris

Publica un comentari a l'entrada

Seguiments

Lectors

Comunitat Catalunya

PC Catalunya Música Catalunya Nokia Catalunya

Seguidors

Traducció - Translate