BLOC TANCAT - OBERT PER A CONSULTES

Mai arribaria a pensar que Apple cediria i acabaria afegint el català per defecte a un del seus dispositius però aquest dia ha arribat. He actualitzat l'Xcode, i com podeu apreciar amb els vostres ulls l'iPhone porta el català per defecte!

No es va esmentar res sobre el respecte a la conferència d'ahir, però sembla que Apple començarà a introduir la nostra llengua als seus dispostius. Amb aquesta predicció, segurament també s'inclourà a l'iPod Touch i a l'iPad, i qui sap, més endavant al Mac OS. L'Steve Jobs es deu haver aficionat a les sardanes...

*Click a l'imatge per fer-la més gran


Especial agraïments a la Nuri, que ens ho ha comentat.

2 comentaris

  1. Anònim  

    Bones tardes! Acabo d'adquirir un iphone, estic flipant en colors! No acabo d'entendre com ho has fet per tenir-lo en català, "actualitzar l'XCode"???

  2. Albert  

    Aviam, l'XCode és el programa per desenvolupament en mac. Incorpora un simulador d'iPhone de la versió 4.0. En el firmware 4.0 es podrà posar en català però no ha sortit oficialment, només beta i en el simulador. Si vols tenir l'iPhone en català, hauràs de fer el jailbreak o esperar-te al firmware 4.0 (que és el que jo recomano).

Publica un comentari a l'entrada

Seguiments

Lectors

Comunitat Catalunya

PC Catalunya Música Catalunya Nokia Catalunya

Seguidors

Traducció - Translate