BLOC TANCAT - OBERT PER A CONSULTES

Avui us vull presentar Meebo. És una nova aplicació per l'iPhone de missatgeria instantània multiclient que ens permetrà estar en contacte amb totes les nostres amistats de forma totalment gratuïta (sempre i quan tinguem una tarifa plana de dades).

Disponible a: App Store
Preu: gratuït

Amb Meebo podreu agregar totes les vostres comptes de MSN, Facebook, AIM, Yahoo Messenger i més clients de missatgeria. Podreu gestionar-les totes des de l'aplicació. És molt senzilla d'utilitzar i inclòs podreu veure les fotos dels avatars dels vostre contactes.També té l'opció de poder escriure amb el telèfon horitzontalment fent més grans els botons d'escriptura, resultant molt més còmode per l'usuari.


El realment important de l'aplicació es que et permet estar online sempre, amb el que et permet està sempre connectat amb tothom i que ells et puguin chatejar tot i tenir l'aplicació tancada, ja que funciona amb notificacions push (la informació t'arriba com si fos un missatge i al consultar-la se't obre l'aplicació). Actualment ja hi han varies APPS que et permeten estar on-line més de 3 hores (ebuddy) però totes són de pagament i aquí és on resideix la gran avantatge de Meebo que de moment la podreu trobar gratuïta a la App Store, no sabem fins quan... Així que afanyeu-vos a descarrgar-la ja que en qualsevol moment pot tornar-se de pagament. En un futur aniran traient actualitzacions ja que aquesta al ser la primera versió te alguns bugs a solucionar però res greu.

L'únic requisit és que us heu de donar d'alta amb una ID de Meebo (alta com a usuari) i ja està, a gaudir!

0 comentaris

Publica un comentari a l'entrada

Seguiments

Lectors

Comunitat Catalunya

PC Catalunya Música Catalunya Nokia Catalunya

Seguidors

Traducció - Translate