BLOC TANCAT - OBERT PER A CONSULTES

Bon dia a tots els lectors d'iPhone Catalunya, aquests és el meu primer post aquí i primer de tot vull agraïr-li a l'Albert per deixar-me col·laborar amb ell.

Entrant ja en matèria, vull presentar-vos iBlueNova. Es la versió millorada del conegut iBluetooth. La diferència important en aquesta nova versió tan esperada per tota la comunitat del jailbreak és que aquesta aplicació, apart de permetre enviar fotos a diferents dispositius, també permet enviar música i qualsevol tipus d'arxiu, fent que realment quedi habilitat el bluethooth del nostre iPhone.

Actualment us la podeu descarregar des del repositori d'iSpazio al Cydia. És gratuït durant el període de 15 dies de prova. Més tard si el voleu seguir utilitzant haureu de pagar uns 4 euros al canvi... Personalment no us ho aconsello, ja que amb la més que futura pròxima sortida del nou S.O. 4.0 per l'iPhone no sabem si es podrà seguir fent el jailbreak i podríeu acabar pagant per una aplicació que pròximament no la podríeu utilitzar... Però com tot a la vida si sou espavilats, per la xarxa la podreu trobar de forma gratuïta. ;)

Desitjo que us hagi agradat el meu post.

1 comentaris

  1. Albert  

    Benvingut ;)

Publica un comentari a l'entrada

Seguiments

Lectors

Comunitat Catalunya

PC Catalunya Música Catalunya Nokia Catalunya

Seguidors

Traducció - Translate