BLOC TANCAT - OBERT PER A CONSULTESFeemMyhome és una utilitat que serveix per mostrar informació addicional a la pantalla de bloqueig. Quan es bloqueja l'iPhone es carrega el tema. Actualitza les dades, es carrega el temps de les ciutats, comprova els SMS, mail i telèfon i càrrega una entrada a l'atzar de l'RSS.
S'ha de tenir en compte que és per usar amb wifi, tarifa plana (3G o GPRS), però sense tarifa plana no la podreu utilitazar!

Inclou esdeveniments de moviment de dits! Fes scroll a la capa de RSS i llegeix tota la notícia, arrossegant el dit per la capa d'RSS.
Llisca el dit per la capa del temps cap a la dreta o cap a l'esquerra i veuràs com canvia l'entrada de RSS.
Toca el botó de RSS per canviar la font d'RSS.
Les icones parpellegen en rebre alguna alerta del telèfon (sms, mail o trucades perdudes).

L'aplicació està feta de manera que només modificant un fitxer (config.js), amb SSH o DiskAid (o el que utilitzeu per accedir a l'iPhone), poder-lo configurar totalment i de manera molt senzilla. Està tot el codi comentat. En anglès, això sí perquè quan el vaig pujar a Cydia vaig tenir un munt de peticions ...

Per procedir a la instal·lació:
- Afegir un nou repositori: http://apt.modmyi.com
- Cercar a Cydia i instal lar StatusNotifier. És el SW que farem servir per que se'ns notifiqui a la pantalla del lockscreen si tenim nous sms, emails o trucades.
- Ara ja podrem buscar el tema en qüestió: FeedMyHome i instal·lar-ho.
- Amb Winterboard, seleccionem aquest tema.
- Ja tindrem el tema activat en bloquejar l'iphone.

0 comentaris

Publica un comentari a l'entrada

Seguiments

Lectors

Comunitat Catalunya

PC Catalunya Música Catalunya Nokia Catalunya

Seguidors

Traducció - Translate