BLOC TANCAT - OBERT PER A CONSULTES

Bé, vist que ja es pot alliberar l'iPhone 3G mitjançant l'eina yellowsn0w, us deixo un tutorial per fer-ho:

1. Actualització del firmware a la versió 2.2.1 via iTunes.

Obre l'iTunes i connecta l'iPhone al teu PC o Mac, i clica a "Busca actualitzacions". Espera't a que es baixi l'actualització de firmware i instal·la'l.

2. Jailbreak del firmware 2.2.1 via QuickPwn.

Tutorial per Mac i Windows

3. Instal·lar el yellowsn0w via Cydia.

Aquí comença el procés per fer l'alliberament, heu de seguir aquests passos:

  1. Inicieu el Cydia, si heu fet el jailbreak bé, el tindreu com una aplicació més.
  2. Aneu a l'apartat de baix "Manage" i tot seguit premeu "Sources".
  3. Un cop fet això, veureu els repositoris que teniu instal·lats al vostre iPhone 3G, haureu d'afegir-ne un altre.
  4. Aneu a "Edit" a dalt a la dreta i premeu "Add" i afegiu la URL sengüent: http://apt9.yellowsn0w.com i premeu acceptar.
  5. Veureu que ens dóna una advertència, el yellowsn0w no funciona si teniu activat el PIN de la targeta SIM del telèfon, en cas que no el tingueu desactivat o no ho recordeu, premeu el botó Home (l'únic que hi ha) aneu a "Opcions", "Telèfon" i a "PIN de la SIM". Apreteu el botonet que hi ha i ja l'haureu desactivat.
  6. Ara heu de tornar a iniciar el Cydia i anar a la instal·lació del yellowsn0w, podeu usar l'eina "Search" de baix a la dreta.
  7. Instal·leu el yellowsn0w apretant "Install" a dalt a la dreta, tanqueu el Cydia i reinicieu l'iPhone 3G amb la targeta SIM de la companyia que voleu utilitzar posada.
  8. Un cop reiniciat l'iPhone, hauria de mostrar la nova operadora, si no és així, traieu la SIM i la torneu a posar i espereu un minutet, si continua sense anar, comenteu aquest article i mirarem de trobar una solució.

Recomano a tothom que visiti regularment el blog del Dev-Team per tal d'estar informats de les darreres actualitzacions que es facin, ja que aquesta versió està encara en fase beta, és a dir, en proves.

Aquesta versió del yellowsn0w dóna errors, recordem que iPhone Catalunya no es fa responsable del que feu amb els vostres dispostius.

Recordeu que també és compatible amb la versió 2.2.

0 comentaris

Publica un comentari a l'entrada

Seguiments

Lectors

Comunitat Catalunya

PC Catalunya Música Catalunya Nokia Catalunya

Seguidors

Traducció - Translate